INGREDIENTAI
5 vnt. švieži pomidorai
1/3 vnt. raudonos paprikos
2 sk. konservuotų pomidorų (galima drąsiai keisti didesniu kiekiu šviežių pomidorų)
4-5 vnt. salierų
6 g. marinuotų agurkėlių
2 g. Šviežio baziliko lapų
1/3 a.š. prieskonių - naudojome prieskonius picai ir himalajų druską
GAMINIMAS (20 MIN) + ATVĖSINIMAS
Nuplauname šviežius pomidorus, paprikas ir salierą, supjaustome ir patroškiname. Suminkštėjus, jei naudojama įdedame konservuotus pomidorus. Patroškiname dar kelias minutes, nukeliame nuo ugnies ir leidžiame atvėsti. Į atvėsusias daržoves suberiame likusius produktus - agurkėlius, baziliko pagal skonį ir prieskonius. Viską sublenderiuojame ir patiekiame pagal norus. Skanaus!
Recepto autorius: http://vegutis.mozello.lt/