INGREDIENTAI (3 - 4 porcijos)
200 g ''Lapino puotos'' triušienos kumpelių mėsos
200 g ''Lapino puotos'' triušienos juosmeninės dalies
200 g virtų burokėlių
2 vnt. sunokę avokadai
200 g pakuotė salotų mišinio
3 vnt skiltelės česnako
1/2 a.š. druska pipirai
Padažui:
2 a.š. alyvuogių aliejus
1/2 a.š. citrinos sultys
1/2 a.š.medus
1 vnt. kapotas česnakas
1/3 a.š.pipirai
1/3 a.š.druska
GAMINIMAS (45 MIN)
Triušieną ištriname česnakų,pipirų ir druskos mišiniu.Kumpelių mėsą pasmulkinkite.Paliekame pastovėti.Kol suruošite daržoves,mėsa pasimarinuos. Padažui skirtus produktus sumaišome.Produktų proporcijas derinkite pagal savo poreikius.Mėgstate rūgsčiau ar saldžiau. Į lėkštes dėliojame salotų lapus,pjaustytus burokėlius,avokadus.Sulaistome padažu.Pasilikite šiek tiek padažo mėsai. Į keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir įkaitinę dėkite kepti triušieną.Kepame po 3-4 min abi puses.Kumpeliui prireiks šiek tiek daugiau laiko.Neperkepkite. Iškeptą triušieną dėliokite ant salotų ir sulaistykite likusiu padažu.
Skanaus !!!
Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt