INGREDIENTAI (2 porcijos)
400 g. didesnio indelio graikiško jogurto;
3 v.š. klevų sirupo (arba medaus);
1/3 a.š. (žiupsnelio) druskos;
4 g. mėgstamų uogų ar vaisių
GAMINIMAS (15 MIN + 2 VAL ŠALDYMAS)
- Dubenyje graikišką jogurtą gerai išmaišome su klevų sirupu ir druska.
- Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Pilame masę ir tolygiai pasklaidome.
- Ant viršaus sudedame uogas ar vaisius ir dedame į šaldiklį.
- Šaldome apie 2 valandas.
- Skardą išimame iš šaldiklio, viską supjaustome (ar sulaužome) norimo dydžio gabalėliais.
P.S. Jei kepimo skarda į šaldiklį netelpa, masę paskirstykit į 2 lėkštes.
Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com/