INGREDIENTAI
800 g vištienos krūtinėlių arba kumpelių be odos ir kaulų;
3 vnt. kiaušiniai;
3 v.š. krakmolo;
3 v.š. majonezo (nebūtina);
1 vnt. svogūnas;
1 vnt. (kelios) skiltelės česnako;
1 v.š. pipirų arba prieskonių mišinio
1/3 a.š. druskos
GAMINIMAS (30 - 40 MIN)
1.Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais.
2.Svogūną susmulkiname,česnaką įspaudžiame ir dedame į vištienos masę.
3.Į masę dedame kiaušinius,krakmolą,majonezą,prieskonius,druską ir viską išmaišome.Laikome bent 2 valandas.Aš mėgstu masę palaikyti ilgiau,tada kepsneliai būna labai sultingi ir minkšti.Bet jeigu neturite laiko,galite ir visai nelaikyti.
4.Į įkaitintą aliejų dedame po kelis šaukštus vištienos masės.Kepame kol gražiai apskrus abi pusės.Kaitra vidutinė
Tiekiame su daržovėmis,ryžiais bulvėmis.Viskas pagal jūsų skonį ir mitybos įpročius.Labai skanu ir su Sweet chili padažu.
Skanaus !!!
Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt