Dažnai įprasta mesa valgyti be padažų, tačiau pagalvokite – nesudėtingai paruošiamas padažas gali patobulinti jūsų patiekalą dar labiau. Nacionalinės šefų rinktinės narys, šefas Jevgenijus Volkov siūlo išbandyti savo firminį padažą mėsos patiekalams.
INGREDIENTAI
Jautienos sultinys 60 g
Sviestas 15 g
Pomidorų pasta 10 g
Kadagio uogos 5 g
Akmens druska 2 g
„Tellicherry“ pipirai 1g
Džiūvėsėliai 30 g
Petražolės 15 g
GAMINIMAS (10 MIN)
Džiūvėsėlius suplakame su petražolėmis iki džiūvėsėlių žalios spalvos. Iš anksto išverdame jautienos sultinį. Į sultinį sudedame sviestą, pomidorų pastą, kadagio uogas, druską, pipirus. Viską pakaitiname ir truputi nugariname kol nepasidaro tirštos konsistencijos.