INGREDIENTAI
1/2 st. virtų bolivinių balandų (1/2 st. nevirtų)
1 st. morkų, smulkiai tarkuotų
3 valg. š. avinžirnių miltų (ar kitų miltų)
3 valg. š. šviežių petražolių, smulkiai supjaustytų
1 valg. š. aliejaus
1 vnt. skiltelė česnako, susmulkinto
1/4 arbat. š. kalendros miltelių
1/3 a.š. kajeno pipirų
1/3 a.š. baltųjų pipirų
1/3 a.š.Himalajų druskos
Jogurtinis padažas
1/3 st. jogurto
2 valg. š. citrinos sulčių
1/2 arbat. š. raudonosios paprikos miltelių
1/3 a.š.česnako miltelių
1/3 a.š. baltųjų pipirų
1/3 a.š. Himalajų druskos
GAMINIMAS (35 MIN)
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temp. Dideliame inde sumaišyti visus ingredientus. Rankomis formuoti nedidelius paplotėlius. Juos sudėti ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos. Kepti apie 25 min.
Jogurtinis padažas
Visus ingredientus sumaišyti.
Recepto autorius: http://vegimuki.com