This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„Metal on Metal“ niekada nevalgytų draugo ir vėdarų

2007-10-30
Publish your own article

Šį kartą pakalbinome vieną iš kontraversiškai vertinamų  Lietuvos DJ `ų grupių „Metal on Metal“ (Nesakyk Mamai). Kas yra nors šiek tiek susipažinęs su Lietuvos klubine kultūra, šiuos vaikinus ir ypač jų vakarėlius tikrai puikiai žino, bet ar žino, kuo šie trys vaikinai: Miss America , Kym Wild ir Manfredas malšina alkį po ilgų vakarėlių maratono...

Apibūdinkite save trimis žodžiais.
Rankas aukštyn, visi!

Kuo vadovaujatės gyvenime?
Europos kelių žemėlapiu ir entuziazmu.

Dažnai gaminate?
Dažniausiai - kokteilius klube. Taip pat košes iš pakelio rytais.

Dažniau gaminate sau ar kitiems?
Kartu nesame nieko pagaminę. Labai jau mūsų skoniai skiriasi - vienas kiaulieną „kerta“ pusryčiams, kitas nesisveikina su žmogumi, jei tas mažiau nei prieš 24 valandas valgė kiaulienos.

Pietaujate namie ar mieste?
Pietaujame mieste, dažniausiai valgome kiniečių, italų, kai sumoka už remiksą , ir japonų restoranuose.

Kas dažniausiai lemia Jūsų pasirinkimą, kur valgyti ar tiesiog praleisti laiką su draugais?
Tingulys arba pinigai. Kai turime pinigų - keliame puotas. Kai turim pinigų ir tingim, užsisakom puotą į namus. Kai neturim ir tingim - einame miegoti, kad nesijaustų alkio.

Kur dažniausiai lankotės? Kuo ši vieta ypatinga?
Dažnai būname klube „Woo“, nes ten gamina virėjas Martynukas, geriausias šefas, kuriam patinka „Map of Africa“ (Afrikos žemėlapis) . Dar mėgstame „Zoe 's bar & grill“ mėsainį , Vilmutės šokoladinį pyragą ir „Stereo 45“ - vištienos apkepą.

Savaitgaliais iki paryčių grojate klubuose, ar neišalkstate? Kuo malšinate alkį?
Išalkti paryčiais - nuostabus jausmas. Esame išragavę daugybės miestų ir šalių „šlamštmaistį“, ypač kebabus.

Koks Jūsų mėgstamiausias patiekalas?
Tikrai negalėtume groti maisto orkestre - nieko bendra maisto pomėgiuose. Vienas dievina karkas ir spirgučių festivalį, kitas neužmiega be „baronkų“ ir pieno, o trečias parduotų draugą už jūros šukutės sašimį.

Kuo saldinate savo gyvenimą?
D'Angelo „Brown Sugar“ ir Xiu Xiu „Watermelon VS Pineapple“.

Yra posakis: „Sveikame kūne, sveika siela“. Ar laikotės kokių mitybos apribojimų?
Taip, Manfredas nevalgo nemėsos, nes tiki, kad viskas, kas ne mėsa, kenkia sveikatai. Miss America pabrėžtinai ignoruoja picą su alumi. O Kym Wild yra paskelbęs džihadą grietinei.

Ko niekada nevalgytumėte?
Draugo ir vėdarų. Vėdarais reikia bausti dvejetukininkus.

Lietuvoje vis labiau populiarėja įvairių pasaulio virtuvių restoranai. Kokios virtuvės mėgėjai esate?
Mančesterio kiniečiai mums padarė didelį įspūdį. Dar iki šiol pašnekame, kaip ten gerai. Prancūzijos kiniečiai silpnoki, lygiai kaip ir Berlyne -  japonai. Londone labai geri dim - sum . Druskininkuose - armėnų virtuvė. Vienintelis miestas, kur nepopuliarios jokios virtuvės - Kaunas. Ten visi serga picų karštine.

Koks skirtumas tarp Lietuvos ir užsienio restoranų/kavinių, paslaugų kokybės? Galbūt kokioje nors kelionėje įsiminė aplankyta vieta.
Lietuva dar labai kukli - gėda bandyti nauja. Populiarūs trys tipai: picerijos, kaimo virtuvė, kiniečių maistas. Galbūt nuo kiniečių patiekalų skrandžiai judės tolyn, gilyn į Aziją, Rytus ir t.t. Cepelinai smegenų neužaugins. Užsienyje smagu bandyti nepažįstamas virtuves: kalmukų, etruskų.

Ar pirkdamas maisto produktus žiūrite į etiketę ar tik į kainą? Kas lemia Jūsų pasirinkimą?
Miss America šventai tiki, kad neveltui vieni produktai yra brangesni už kitus, trečios rūšies mėsa skoniu nesiskiria nuo savo pakuotės, o pomidorai iš Olandijos trąšų fabriko laužo dantis. Jam pritaria ir Jamie Oliveris. Kaina - geriausia etiketė.

Ačiū už pokalbį.

Kalbino Ieva Padegimaitė
Asmeninio albumo nuotr.
Meniu.lt informacija