This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pad Thai su tofu sūriu

2018-10-12
Share your recipe

INGREDIENTAI (2 porcijos)
 2 v.š. aliejaus kepimui
350 g. tofu
2 skirtingų spalvų  x 1/2  saldžiosios paprikos
8 g. (saujos) šviežių saldžiųjų žirnelių su ankštimis
2 g. čili paprikų (dėkite tiek, kiek mėgstate)
3 – 4 laiškinių svogūnų
200 ml tailandietiško padažo EcoMil
1/2 a.š. druskos (jeigu reikia)
125 g. (pusės įpakavimo) juodųjų ryžių makaronų

GAMINIMAS (20 MIN)
Įpylę į įkaitintą keptuvę šlakelį aliejaus apskrudinkite tofu. Į kitą įkaitintą keptuvę sudėkite saldžiąsias paprikas, žirnelius, čili paprikas. Leiskite šiek tiek suminkštėti. Sudėkite laiškinius svogūnus, pilkite padažą ir leiskite jam šiek tiek paburbuliuoti. Virkite makaronus (užtruksite tik 4-5 min.). Išvirtus makaronus sudėkite į keptuvę, išmaišykite. Patiekite su skrudintu tofu sūriu ir laiškiniais svogūnais.

Recepto autoriushttps://soulfood.lt/