Idealiausia vieta sužinoti viską apie morenginį desertą „pavlova“.
„PAVLOVA“ yra visiškai išskirtinio koncepto desertinė. Tai ne tik pirmoji tokio tipo desertinė Vilniuje ir visoje Lietuvoje, bet vos antroji – Baltijos šalyse. Desertinės „PAVLOVA“ aistra – balansas. Balansas tarp saldumo ir gaivos, skonio ir kalorijų, gyvenimo rūpesčių ir malonumo. Čia turėsite galimybę išbandyti naujus skonius, atrasti mėgstamiausius jų derinius.
Čia galite pasirinkti vieną iš trijų šio desertų saldumo lygių nuo saldaus iki mažiausiai saldaus bei įsigyti vienam žmogui skirtą desertą ar 1,2 kg sveriantį pavlovos tortą ypatingoms progoms.
„PAVLOVA“ kavinėje-desertinėje kepami tortuko pagrindai ir pagaminamos įvairių skonių pavlovos. Pas mus siūloma maždaug dešimt skirtingų šio torto-deserto variantų, tačiau visi jie gaminami pagal tradicinį receptą: pagrindas – minkštas suflė su traškia plutele, o ant viršaus – plakta grietinėlė ir sultingos uogos.
Produkto unikalumas: šių nuostabių desertų gamybai naudojame tik natūralius, šviežius produktus ir uogas. Patys desertai kepami vietoje ir gaminami gavus užsakymą, matant klientui. Naudojama tik natūrali 35 % riebumo becukrė grietinėlė. Rezultatas – subtilus ir harmoningas morengo saldumo, šviežutėlaičių uogų gaivos ir šių ingredientų tekstūrų balansas.
Tortas-desertas yra mažai kaloringas ir labai sveikas, tinkantis visiems besirūpinantiems savo svoriu ir sveikata.
Kavinėje organizuojamos „Cafe Studio“ konditerijos renginiai, kurių metu galite susikurti savo pavlovos desertą ir sužinoti visas šio deserto gamybos subtilybes! Tai nuostabi idėja gimtadieniams, kitiems šeimos ar merginų susibūrimams.
Kiekvieną savaitgalį nuo 15 iki 18 valandos galima pasimėgauti anglų taip liaupsinama popiečio arbatėle patiekiama su sumuštinukais ir/ar desertu. Arbatos mėgėjai kavinukėje ras nemažą pasirinkimą kolekcinės rūšinės arbatos, kuri dar labiau subalansuoja pavlovos desertų skonį ir prie jų tinka net labiau nei kava.