„Apvalaus stalo klubo“ restoranas – išskirtinė vieta su gurmaniškais patiekalais, žymių Lietuvos someljė sudaryta vyno korta ir didingu vaizdu į istorinę Trakų pilį. 2018 m. „30 geriausių restoranų“ rinkimuose „Apvalaus stalo klubas“ pripažintas 12 Lietuvoje.
„Apvalaus stalo klubo“ meniu sukūrė trys šefai: vieną „Michelin“ žvaigždutę užsitarnavusio restorano „Indaco“ (Italija) šefas Pasquale Palamaro, vienas geriausių pasaulio šefų Mickey Bhoite ir Talino restorano „Ribe“ šefas Rado Mitro. Desertus kūrė konditeris Nello Iervolino, atvykęs iš „Indaco“ restorano.
Meniu šerdis – naujai atrastos lietuviškos gėrybės šiuolaikinėje gastronomijoje. „Apvalaus stalo klubo“ valgiaraštyje dominuoja vietiniai produktai, kurie pagal sezono galimybes yra papildomi to laikotarpio gėrybėmis iš šeimininkų daržo. Gaminimui yra naudojamos pačios įvairiausios technikos: nuo tradicinių ir istorinių iki šiuolaikinių, atliepiančių pasaulines tendencijas.
„Apvalaus stalo klubo“ komplekso svečių paslaugoms – septynios salės verslo renginiams ir asmeninėms šventėms, čia pat esantis svetingas viešbutis ir SPA malonumai.
Daugiau
Restorano apžvalga
Atostogų neplanavome – nusimatė darbymetis, bet kartais nuotykiai atkeliauja patys. Po ilgų planavimų mūsų aplankyti atskrido draugai. Iš labai toli, Indijos pakraščio, Himalajų kalnyno. Užgriuvo smagūs rūpesčiai – kaip nustebinti, ką parodyti, kur nusivežti. [...] Nepraleidome didingos Trakų pilies, tad pietus susiplanavome „Apvalaus stalo klube" [...]