This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Kepti persikai su mocarela ir bazilikais

2018-04-10
Share your recipe

INGREDIENTAI (1 porcijai)
1 - 2 vnt. persikų;
150 g. rutuliuko mocarelos ar buratos sūrio;
5-6 vnt. šviežių bazilikų lapelių;
1 a.š. (šlakelio) alyvuogių aliejaus;
1 a.š. (šlakelio) balzaminio acto (nebūtinai);
1/3 a.š. (žiupsnio) drukos.

GAMINIMAS (20 MIN)
Persikus padalinti pusiau, išimti kauliuką ir supjaustyti apskritimais. Persikų apskritimus apkepti girliuje ar girinėje keptuvėje ir ištraukus atvėsinti lėkštėje. Mocarelą supjaustyti griežinėliais. Lėkštėje dėlioti persiko griežinėlį, mocarelą ir baziliko lapelį tol, ko baigsis. Viršų apšlakstyti alyvuogių aliejumi, balzamiku, trupučiu druskos.

Recepto autoriushttps://mitybologija.lt