Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Kepti persikai su mocarela ir bazilikais

2018-04-10
Kopīgojiet savu recepti

INGREDIENTAI (1 porcijai)
1 - 2 vnt. persikų;
150 g. rutuliuko mocarelos ar buratos sūrio;
5-6 vnt. šviežių bazilikų lapelių;
1 a.š. (šlakelio) alyvuogių aliejaus;
1 a.š. (šlakelio) balzaminio acto (nebūtinai);
1/3 a.š. (žiupsnio) drukos.

GAMINIMAS (20 MIN)
Persikus padalinti pusiau, išimti kauliuką ir supjaustyti apskritimais. Persikų apskritimus apkepti girliuje ar girinėje keptuvėje ir ištraukus atvėsinti lėkštėje. Mocarelą supjaustyti griežinėliais. Lėkštėje dėlioti persiko griežinėlį, mocarelą ir baziliko lapelį tol, ko baigsis. Viršų apšlakstyti alyvuogių aliejumi, balzamiku, trupučiu druskos.

Recepto autoriushttps://mitybologija.lt