Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Vilniuje vyko seminaras „Jūrų gėrybių ir žuvies mados tendencijos“

2006-01-31
Paskelbk savo straipsnį

Praėjusį šeštadienį, sausio 28 dieną, UAB „Reaton“, tiekianti maisto produktus viešojo maitinimo įmonėms, restoranų ir kavinių specialistus sukvietė į seminarą „Jūrų gėrybių ir žuvies mados tendencijos“. Seminaras vyko mokymų centre „Baltic Master“. Iš Latvijos atvykę virėjai susirinkusiesiems demonstravo įvairių patiekalų iš jūrų gėrybių ir žuvų gamybą, pasakojo apie įmonės tiekiamus produktus, jų privalumus ir patogų naudojimą.

Virėjai gamino patiekalus iš šaltai rūkyto tuno, karališkojo krabo (Loaf), rajos sparnų, keptos žuvies mėsos spageti, taip pat jūros velnio, jūros ūsoriaus, tilapijos, limandos filė, pasakojo apie įvairų šių jūrų produktų pritaikymą ir atsakinėjo į susirinkusiųjų klausimus.

UAB „Reaton“ – Latvijos kompanija, kuri tiekia šviežius bei šaldytus žuvies ir jūros produktus Baltijos šalyse. Šviežią žuvį ar jūrų gėrybes maitinimo įmonėms pristatyti dažnai tiesiog neįmanoma, todėl jos užšaldomos. Tokie produktai ilgai negenda, o atšildyti turi tokį pat skonį, kvapą, spalvą kaip ir švieži. UAB „Reaton“jau kurį laiką šiuos produktus siūlo kaimyninių šalių maitinimo įstaigoms, o šiuo metu pradėjo juos pristatinėti ir Lietuvos rinkai, atsižvelgdama į restoranų klientų poreikius bei norus.

Jolita Vitkauskaitė
Meniu.lt informacija ir nuotraukos