Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Mėsos perdirbimo įmonė „Vilkė“ tapo „Klaipėdos mėsine“

2007-10-20
Paskelbk savo straipsnį

Viena didžiausių šalies mėsos perdirbimo įmonių UAB „Vilkė“ spalio 18 d. pakeitė savo pavadinimą ir nuo šiol vadinsis UAB „Klaipėdos mėsinė“. Visi bendrovės rekvizitai lieka tie patys.

Iki šiol UAB „Vilkė“ prekės ženklą „Klaipėdos mėsinė“ naudojo savo gaminamoms dešroms ir mėsos produkcijai. „Klaipėdos mėsinės“ gaminiais prekiau jama Lietuvos ir užsienio rinkose, į šį prekės ženklą vis intensyviau investuojama jau daugiau kaip penkerius metus.

„Klaipėdos mėsinės“ prekės ženklas jau įsitvirtinęs rinkoje, jis siejamas su nuo seno ypatinga mėsos ruošimo kultūra garsėjančiu Klaipėdos kraštu ir įkūnija geriausią šio amato patirtį”, – teigia UAB „Klaipėdos mėsinė“ direktorius Nerijus Kuzma, – „Tikimės, kad šis įmonės vardas ne tik padės tęsti geriausias tradicijas, bet ir atvers naujas galimybes bei taps kokybės ir meistriškumo ženklu.“

N. Kuzmos manymu, būtent „Klaipėdos mėsinės“ puoselėjamos gamybos tradicijos leidžia pasiūlyti aukštą produkcijos kokybę. „Tai yra vienas iš veiksnių, lėmusių, kad šio prekės ženklo produkciją jau spėjo įvertinti ir pamėgti vartotojai“ – sako p. Kuzma.

Lyginant su 9 praeitų metų mėnesiais, šiemet tuo pačiu laikotarpiu dešrų ir kitų „Klaipėdos mėsinės“ gaminių pardavimai išaugo 31 proc.

UAB „Klaipėdos mėsinė“ informacija

Daugiau apie įmonę >>