Reikalavimai atrankinio turo dalyviams:
- dalyvių amžius - ne vyresni nei 26-erių metų virėjai;
- iki 2015 gruodžio 20 d. pateikti Dalyvio dokumentų paketą:
1. paštu (registruotu laišku), pašto antspaudo išsiuntimo data neturi būti vėlesnė nei 2015 12 17, adresu: LRVVKA, p.d. 2453, LT 09008 Vilnius, Lietuva;
2. el-paštu: vadybininke@lrvvk.lt – būtinai gauti organizatoriaus (LRVVKA) patvirtinimą apie gautą pilną Jūsų dokumentų paketą;
3. pristatyti į LRVVKA biurą, adresu: A. Juozapavičiaus g. 10A, Vilnius.
Dalyvio dokumentų paketą sudaro šie dokumentai:
- PARAIŠKA – dalyvio registracijos forma, priedas Nr.1;
- patiekalų nuotraukos po 1vnt., nuotraukų dydis 20x15 cm, matinė;
- nuotraukoje patiekalas turi būti serviruotas apvalioje baltos spalvos ~30 cm skersmens lėkštėje;
- technologinė patiekalo kortelė (1 porcijai + 5 porcijoms + gamybos aprašymas), priedas Nr.2;
Atrankinio turo patiekalai:
- pagrindinis patiekalas, būtinai panaudojant jautienos nugarinę ir ropę;
- desertas, panaudojant juodąjį šokoladą, apelsinų tyrę bei „Dansukker“ rudąjį cukrų.
Atrankinio turo vertinimo sistema:
- vertinimas bus vykdomas „akluoju“ būdu – komisijai nebus skelbiami Dalyvių dokumentų paketų vardai;
- vertinama bus: paruošimo technika, profesionalumas, novatoriškas pateikimas (patiekalus konkursui bus galima koreguoti 30 proc., lyginant su atrankinio etapo patiekalais).
- technologinė patiekalo kortelė 1-ai ir 5-ioms porcijoms, tvarka, išpildymas;
- gamybos proceso aprašymo aiškumas;
- atsiųsta patiekalo nuotrauka, t.y. patiekalo patiekimas lėkštėje;
Patiekalų, patekusių į pusfinalį autorių pavardės vertinimo komisijai bus paskelbtos po vertinimo balų surašymo ir „patiekalų-nugalėtojų“ išaiškinimo. Visų autorių, patekusių į pusfinalį, pavardės bus paskelbtos www.lrvvk.lt tinklapyje 2016 01 10.
Visais rūpimais klausimais prašome kreiptis: mob. tel. 8 615 67405 arba el. paštu vadybininke@lrvvk.lt
Dėl išsamesnės informacijos sekite www.lrvvk.lt tinklapį ir LRVVKA FB.
Su nekantrumu laukiame Jūsų laiškų su Dalyvio dokumentais!