Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

LRVVKA prezentacija „Šiuolaikinė virtuvė su itališkomis variacijomis“ Gegužės 15 d. Druskininkuose

2016-05-04
Paskelbk savo straipsnį

Prezentacija „Šiuolaikinė virtuvė su itališkomis variacijomis“, vyks 2016 m. gegužės 15 d. 12 val. viešbučio „Grand SPA Lietuva“ restorane, V. Kudirkos g. 45, Druskininkuose.

UAB „Baltic Larus“ pasiūlys šviežią triušio mėsą, pasižyminčią maistingumu, minkštumu, dietinėmis savybėmis ir lengvu įsisavinimu. Skanausime triušienos kumpelių mėsą bei triušienos kepenėlių paštetą.
„Big Green Egg Lietuva“ pristatys keraminę kepsninę, rūkyklą ir krosnį Big Green Egg. Joje galima gaminti sveiką, tvarų maistą ir dažnai pasiekti geresnių rezultatų, sukurti išraiškingesnį patiekalų skonį. Gaminti minkštus mėsos kepsnius, gardžias žuvis, jūrų gėrybių patiekalus, duoną, picą ar rafinuotus desertus - su Big Green Egg įmanoma viskas. Sveikiausių produktų skonis įgauna išskirtinio subtilumo su EGG® kepsnine. Geriausi virtuvės šefai, tokie kaip Gordon Ramsey (restoranas Petrus), Jonnie Bor (restoranas De Librje), Massimo Bottura (restoranas Osteria Francescana) yra ištikimi Big Green Egg kepsninei.
UAB „Reaton“ pasiūlys veršienos liežuvį bei artišokų kremą, o Italija kvepiantį sūrį Burrata skaninsime pusiau vytintais pomidorais cherry.
UAB „Sanitex“ akcentuos pavasario-vasaros sezono vitaminų šaltinį – smidrus bei itališkąjį Parmos kumpį. Skanausime šviežią Nilinio ešerio filė.
Mėgausimės AB „Vilniaus paukštynas“ siūlomais ypatingai gardžiais ir nekaloringais vištienos filė griežinėliais ir vištienos „drugeliais“.
„Unilever Food Solutions“ pasiūlys itališkus pagardus.
Patiekalus skaninsime „Santa Maria“  – apelsininiais pipirais, juodaisiais pipirais „Tellicherry“, rozmarinais, bazilikais ir raudonėliais.
Gaiviems itališkiems desertams „Dansukker“ panaudosime aukščiausios rūšies cukraus gaminius.
UAB „Sangaida“ supažindins su naujomis „Monin“ sirupų galimybėmis ir pritaikymu italų virtuvėje, kokteilius ruoš „Monin“ prekės ženklo ambasadorius Danila Blagoveščenskij. Profesionalams įmonė pristatys „Peugeot“ malūnėlius.
UAB „Manjana“ teigia „geras kvapas kaip ir geras skonis išlieka ilgam…“. Profesionalių švaros sprendimų ir priemonių tiekėja pristatys Oxy-Gen oro gaivinimo sistemą.
UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ pasiūlys puikų sprendimą - vokišką konvekcinę garo krosnį „MKN Flexi Chef“, pasižyminčia  ypatingos talpos ir lankstumo sistema  „FlexiRack“,  garų generavimo sistema PHI su „DynaSteam“, automatine ventiliatoriaus reverso sistema, automatine gaminimo ir plovimo sistema.
UAB „Jokado projektai“ pabrėš individualaus įvaizdžio svarbą bei supažindins su jų teikiama šventinių dekoracijų nuoma.
Renginio metu gamins patyrę virtuvės šefai: Aldona Gečienė, restoranas „Imperial by California Gourmet“; Honorata Lyndo, restoranas „Neringa“; Liucija Makovska, „Azijos skoniai“; Tomas Rimydis; Tomas Mockūnas, viešbutis „Grand SPA Lietuva“;  Aida Matulevičiūtė, „HBH Vilnius“; Olga Medveckaja, „Maxima LT“; Snieguolė Žižienė, restoranas „Velvetti“; italų virtuvės šefai Antonio Serra, restoranas „Salvete City“ ir Gian Luca Demarco, „Kulinarijos studija“.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.


Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 20 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt; info@lrvvk.lt  arba tel. 8 615 67405