Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Kvietimas į šventinę vakarienę su geriausiais Lietuvos virtuvės šefais!

2018-01-04
Paskelbk savo straipsnį

Profesionaliausi Lietuvos virtuvės šefai kuria mums skonių šventę ir kviečia į išskirtinę vakarienę, kuri vyks restorane „Amandus“. Pasinersime į jaukią erdvę, nustebinsime novatoriškais sprendimais, pasidžiaugsime išradingais patiekalais, burnoje tirpstančiais naujais skoniais, praplėsime žinias apie pasaulines gastronomijos madas.

Prieš ketverius metus suburta Nacionalinė šefų rinktinė, turinti tarptautinę patirtį, iškovojusi medalius pasaulio kulinarijos olimpiadoje „IKA/Culinary Olympics 2016“ bei kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2014“ Liuksemburge, ruošiasi atstovauti Lietuvai pasaulio kulinarijos  konkurse „Culinary World Cup 2018“, kuris vyks lapkričio 23 – 29 d. Liuksemburge. Čempionate rungsis 30 stipriausių nacionalinių šefų komandų iš Kanados, JAV, Jungtinių Arabų Emiratų, Meksikos, Norvegijos, Singapūro, Švedijos, Pietų Korėjos, Tailando ir kt. Lietuvos šefų komandą sudaro patyrę virtuvės meistrai: kapitonai - Deivydas Praspaliauskas, restoranas „Amandus“, ir Darius Dabrovolskas, „Vytautas Mineral SPA“; Jaroslav Orševski, restoranas „Siesta“; Vytautas Zdanauskas, viešbutis „Novotel“; Artūras Samavičius, „City Chef“; Jevgenij Volkov, restoranas „Apvalaus stalo klubas“; Toma Piskarskaitė ir Irena Bukauskautė-Petrik, restoranas „Amandus“.

Nacionalinių komandų rungtis, kurioje su pasaulio šalių virtuvės virtuozais kovosime, susideda iš dviejų dalių: ART stalas ir karštoji virtuvė, kurios esmė - 6 šefai turi pagaminti 110 vienodų porcijų  trijų  patiekalų – užkandį, karštą patiekalą ir desertą.

Šiuos tris konkursinius patiekalus, ruošiantis pasaulio kulinarijos čempionatui, siūlome Jums paragauti.

Prie vakaro patiekalų valgiaraščio someljė atskirai pasiūlys derančius vynus.

Prie vakaro patiekalų valgiaraščio someljė atskirai pasiūlys derančius vynus.
Dalyvaudami šventinėje vakarienėje padovanosite ne tik šventę sau, bet ir  paremsite Nacionalinę šefų rinktinę: surinktos lėšos už patiekalus bus skiriamos komandos pasiruošimui bei dalyvavimui pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2018“.

Vieta: „Amandus“ restoranas, Pilies g. 34, Vilnius.

Data: 2018 m. sausio 14 d., sekmadienis, nuo 19:00 iki 22:00 val.

Vienos vakarienės kaina: 35 EUR (užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas).

Mokama iš anksto pavedimu. Vynų kaina neįskaičiuota.

Išankstinė registracija ir informacija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.