Patiekalų gamybai bus naudojami UAB „Reaton“ produktai.
Kursai vyks naujo metinio LRVVKA rėmėjo - UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ - mokymų klasėje, aprūpintoje moderniausiais įrengimais.
Kursų dėstytojai:
Lietuvos virėjų nacionalinės komandos nariai, turintys tarptautinę konkursų patirtį, pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“ Liuksemburge medalių laimėtojai.
Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomos paruošimo technologijų galimybės;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Žuvies ir mėsos patiekalų degustacija.
Vieta: UAB „MBR Parduotuvių ir restoranų įranga“ mokymo centras, Kirtimų g. 49B, Vilnius
Data: 2015 m. balandžio 19 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 43 Eur, LRVVKA nariams ir kandidatams – 23 Eur
Vietų skaičius – 40 vietų.
Būtina išankstinė registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.