Reikalavimai atrankinio turo dalyviams:
- dalyvių amžius - ne vyresni nei 26-erių metų virėjai;
- pirminė registracija internetu: vadybininke@lrvvk.lt; info@lrvvk.lt
- iki 2013 gruodžio 31d. pateikti Dalyvio dokumentų paketą:
1. paštu (registruotu laišku), pašto antspaudo išsiuntimo data neturi būti vėlesnė nei 2013 12 28, adresu:
LRVVKA
Jaunųjų virėjų konkursui
p.d. 2453
LT 09008 Vilnius, Lietuva
2. el-paštu:info@lrvvk.lt – būtina gauti organizatoriaus (LRVVKA) patvirtinimą apie gautą pilną Jūsų dokumentų paketą;
3. pristatyti į LRVVKA biurą, adresu: V. Mykolaičio Putino g.5, Vilnius (Profsąjungų rūmų pastatas).
Dalyvio dokumentų paketą sudaro šie dokumentai:
– PARAIŠKA – dalyvio registracijos forma, priedas Nr.1;
- patiekalo nuotrauka 1vnt., nuotraukos dydis 21x15cm, matinė;
nuotraukoje patiekalas turi būti serviruotas apvalioje baltos spalvos ~30cm skersmens lėkštėje;
- technologinė patiekalo kortelė (1 porcijai + 4 porcijoms+gamybos aprašymas), priedas Nr.2;
Atrankinio turo patiekalas:
- pagrindinis patiekalas iš viščiuko (~1,5 kg), bus vertinamos viščiuko panaudojimo galimybės (tinkamai panaudoti kuo daugiau viščiuko dalių);
- „Bearnaise sauce“.
Atrankinio turo vertinimo sistema:
- vertinimas bus vykdomas „akluoju“ būdu – komisijai nebus skelbiami Dalyvių dukumentų paketų vardai. Vertinama bus: -pagrindinio produkto panaudojimo galimybių demonstravimas;
- technologinė patiekalo kortelė 1-ai ir 4-ioms porcijoms, tvarka, išpildymas;
- gamybos proceso aprašymo aiškumas,
- atsiųsta patiekalo nuotrauka, t.y. patiekalo patiekimas lėkštėje;
- patiekalų, patekusių į finalą autorių pavardės vertinimo komisijai bus paskelbtos po vertinimo balų surašymo ir „patiekalų-nugalėtojų“ išaiškinimo;
- visų autorių, patekusių į pusfinalį, pavardės bus paskelbtos http://www.lrvvk.lt tinklapyje 2014 01 10.
Priedas Nr.1 ir Nr.2 bus įkelti į internetinį tinklapį http://www.lrvvk.lt; Kontaktinis asmuo: Jūratė Mikalkėnienė, vadybininke@lrvvk.ltir Aušra Lukošienė, info@lrvvk.lt; Tel. mob. pasiteiravimui: 8 615 67405.
Dėl išsamesnės informacijos sekite http://www.lrvvk.lt tinklapį ir LRVVKA FB.