Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Įvyko pirmasis 2006-ųjų metų LRVVKA susirinkimas

2006-02-09
Paskelbk savo straipsnį

Vasario 5 dieną restorane „Žaldokynė“ įvyko pirmasis šiais metais Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) susirinkimas. Renginio metu buvo pristatyti nauji asociacijos rėmėjų produktai ir gaminiai, galintys dar labiau palengvinti virėjo ar konditerio darbą virtuvėje, sutaupyti jo laiką.
Savo gaminius pristatė UAB „UCS Baltic“, „Bonduelle“, UAB „Neo Textile“, UAB „Kemitek“, UAB „Vičiūnai“ ir Ko, AB „Kaišiadorių paukštynas“, „Paulig Baltic“ AS atstovybė, UAB „Dasita“, UAB „Šaltinėlio vandenys“.

UAB „UCS Baltic“ pristatė lokalią pranešimų sistemą „Paging“, kuri palengvina darbą restorano virėjui, padavėjui ir tuo pačiu nudžiugina patiekalo laukiantį klientą, kuris visada gauna ką tik paruoštą maistą. Aptarnavimo procesą pagreitinanti sistema susideda iš pranešimo gaviklio, kurį turi padavėjas, ir mechanizmo su klaviatūra, kuris yra pritvirtintas restorano virtuvėje. Pagaminus patiekalą, virėjui reikia tik paspausti mygtuką – sistema iškart perduoda žinutę, pranešančią, kad patiekalas jau pagamintas, padavėjui. Renginio metu virėjams buvo demonstruojamas „Paging“ sistemos efektyvumas.

„Bonduelle“ pristatė daržovių mišinius, kurie tinka gaminant Rytų patiekalus. Naujus „Wok“ mišinius reikia tik atšildyti – virėjas sutaupo laiko, o klientas patenkintas aukšta gaminio kokybe.

UAB „Neo Textile“ restoranų, kavinių darbuotojams siūlo įvairią aprangą: kepures, kaklaskares, prijuostes, virėjų švarkus, marškinius, kelnes, taip pat didelį asortimentą įvairių spalvų staltiesių bei servetėlių. Visi įmonės gaminiai gaminami iš aukštos kokybės audinių, todėl virėjas gerai atrodys, jam bus patogu dirbti.

UAB „Kemitek“ pristatė įvairias švaros priemones: patogius muilų dozatorius, rankų sanitarinio valymo sistemas, oro gaivintuvus, užtikrinančius nuolatinę švarą restorane ar kavinėje.

UAB „Šaltinėlio vandenys“ pristatė drėgnų servetėlių dalytuvą, kuris yra labai praktiškas viešojo maitinimo įmonėse. Tai originalus prietaisas, vienu mygtuko paspaudimu pateikiantis drėgnas servetėles. Pažangios technologijos geležtė ir moderni rankšluosčio padavimo sistema pateikia sulankstytą servetėlę. Unikali, lengvai valdoma sistema leidžia reguliuoti pateikiamos servetėlės ilgį, temperatūrą ir drėgmę. Švelnios ir minkštos dvisluoksnės servetėlės, kurių pagrindinė sudedamoji dalis – viskozė ir kurios kiekvienam vartotojui pateikiamos individualiai, puikiai nuvalo veidą, rankas, suteikia švaros jausmą.

UAB „Vičiūnai“, žinomi kaip žuvies tiekėjai, nuo šiol siūlo šaldytas daržoves, grybus, ledus bei užšaldytas šviežias sultis. Šviežios sultys – puikus produktas iš Pietų Italijos Kalabrijos regiono. Atšildžius sultis, jų skonis bus kaip ką tik išspaustų.

UAB „Kaišiadorių paukštynas“ pristatė naują vištienos produktų liniją „Garson!“. Tai profesionaliai pagaminti itin greitai ir paprastai paruošiami kepsneliai. Įmonė siūlo gausų jų pasirinkimą: maltinukus, kepsnius, atskiras viščiukų dalis. Produktai gaminami tik iš lietuviškų žaliavų – Kaišiadorių paukštyne užaugintų viščiukų broilerių.

Kepsneliai gaminami naudojant didelio našumo, visiškai automatizuotą Kaišiadorių paukštyno vištienos kepsnelių ir maltinukų gamybos liniją, pagamintą Olandijos įmonėje „STORK“. Specialiais įvairaus skonio pabarstais pagardintos vištienos dalys verdamos palmių aliejuje ir apkepamos kepsnelių linijos krosnyje. Apkepti gaminiai sušaldomi greito šaldymo kameroje.

„Paulig Baltic“ AS atstovybė pristatė naują „Santa Maria“ prieskonių liniją. Prieskoniai skirti indų ir tailandų virtuvės patiekalams gaminti. Naudodami šiuos prieskonius, virėjai gamino patiekalus.

Konditerės demonstravo specialiai papuošimams skirtos tešlos, tiekiamos UAB „Dasita“, privalumus, taip pat pristatė kitus įmonės siūlomus produktus: desertines pastas, glaistus, papuošimus, pastos žele saldainiams, užpilus, kurie palengvina konditerio darbą.

Meniu.lt informacija ir nuotraukos