Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Idėjos naujam meniu iš geriausių Lietuvos šefų

2015-08-20
Paskelbk savo straipsnį

Bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė, UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, pristatys naujieną Lietuvoje - konvekcinę garo krosnį su sensoriniu valdymu „Magic Pilot“ ir rūkymo funkcija.

UAB „Jokado projektai“ pasiūlys „Bragard“ - visame pasaulyje geriausių pasaulio virėjų vertinamą virėjų rūbų prekinį ženklą.

UAB „Baltic Larus“ – Baltijos šalyse veiklą vystanti įmonė, ypatingą dėmesį skirianti nuolatiniam produktų kūrimui ir tobulinimui, pristatys aukščiausios kokybės brandintą jautienos nugarinės steiką „Black Angus“.

Skanausime UAB „Reaton“ gurmanišką buivolės pieno „Mozzarella Buffalo“ užkandį bei šviežios menkės patiekalą su putėsiais.

UAB „Dorena“ pristatys originalų tirštą Modenos balzaminį actą „Due Vittorie“, kuris išlaiko nuostabią pusiausvyrą tarp saldumo ir sūrumo bei suteikia pikantišką gardumą tiek užkandžiams, tiek desertams.

UAB „Norvelita“ - viena iš lyderiaujančių lašišų perdirbimo įmonių Europoje, pasiūlys išskirtinio skonio rūkytą lašišą, kurią gardinsime citrininiu pesto padažu.

Žengdami su mada, restoranams pasiūlysime idėjas, kaip greitai ir skaniai paruošti suvožtinius, kuriems gardinti puikiai tiks skrudinta vištiena, panaudojant AB „Vilniaus Paukštynas“ mažai kaloringą vištienos vidinę filė.

„Bonduelle“ naujovė - „Sous vide“ technologija, išsauganti natūralų skonį, maistines medžiagas, vitaminų ir mineralų kiekį, panašų į šviežių daržovių. Pasiūlysime daržoves apdorotas garuose - Minutės technologija, kurios dėka išlaikomi išskirtiniai daržovių skoniai, spalva, daugiau vitaminų ir mineralų.

Miltų ekspertai - AB „Kauno Grūdai“ rudens sezonui pristato idealiai pyragams ir kepiniams tinkančius aukščiausios kokybės specializuotus miltus, iš kurių iškepsite įvairius pyragus, biskvitus, bandeles. Iš šių miltų pagaminta tešla tarsi kyla savaime, nes miltuose jau yra tešlos kildymo medžiagų. Tokie miltai ypač populiarūs Anglijoje ir vadinami angl. self-rising flour. Visi renginio dalyviai  bus vaišinami gardžiomis bandelėmis, keptomis iš „Kauno Grūdų“ specializuotų miltų pyragams bei duona, paruošta iš pilno grūdo rupaus malimo kvietinių miltų. Prie kepinių pasiūlysime gaivius kokteilius.

Užkandžiams ir patiekalams pikantiškumo suteiks UAB „Unilever Lietuva distribucija“ pagardai padažams bei specialūs riebalai kepimui konvekcinėse krosnyse - kepiniai gražiai apskrunda ir išsaugo drėgmę.

Patiekalus skaninsime „Santa Maria“ naujais prieskonių mišiniais: subtilaus Ispanijos aromato „Smoked Paprika“ bei ugningo skonio „Amerikan Cajun“.

Desertą gardinsime saldžiai sūriu Modenos balzaminiu actu bei  „Dansukker“ aukščiausios kokybės cukraus produktais.

UAB „Sangaida“ pristatys pasaulinį pripažinimą turinčias kompanijas: porcialiano „Churchill“ ir taurių  „Schott Zwiesel“ gamintojus.

UAB „Manjana“ primins apie nuo š.m. birželio 1 d. įsigaliojusį įsakymą dėl  HIGIENOS NORMOS HN 15:2005 „MAISTO HIGIENA“ pakeitimo, kuriame numatyta  privaloma maistui naudojamų riebalų kontrolė bei pristatys efektyvų, greitą sprendimą šiai kontrolei atlikti - 3M LRSM aliejaus/riebalų kokybės testo juosteles.

Renginio metu gamins virtuvės šefai: Aldona Gečienė, restoranas „Imperial by California Gourmet“; Gediminas Albrichtas, restoranas „Soul&Pepper“; Jolanta Gervienė, restoranas „Karpynė“; Jaroslav Orševski, restoranas „Siesta“; Aida Matulevičiūtė, „HBH restoranas“; Mindaugas Mizaras, restoranas „Architektai“; Laurynas Bužinskas, restoranas „Gray“, Olga Medveckaja, „Maxima LT“.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.     

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 18 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba tel. 8 615 67405