Įkvėpti nesenų „bronzinių“ mūsų virėjų pergalių, geriausi Lietuvos virtuvės meistrai gamins ir vaišins prezentacijos svečius 5 patiekalų šventinio valgiaraščio kūriniais, kurių idėjos padės atnaujinti ne tik žiemos švenčių, bet ir kitų sezonų valgiaraščius. Turėsime progą ne tik stebėti patiekalų, atitinkančių naujausias gastronomijos tendencijas, gamybos procesą, sužinoti naujų, kūrybiškų sifono panaudojimo būdų, išvysti, kaip šventinių patiekalų gamyboje panaudojami išskirtinės kokybės produktai, ypatingai originalų skonį jiems suteikiančios prieskoninės žolelės „Chef de Provance“, bet ir pasisemti naujos patirties – paragauti vynų iš kiekvienai vyno rūšiai sukurtų Riedel taurių.
Kaip įprasta, renginio metu patiekalų gamyboje naudosime ir mūsų rėmėjų siūlomus kokybiškus produktus.
Primename šių metų LRVVK asociacijos renginių privalomą aprangos kodą – ir LRVVK asociacijos nariai, ir svečiai prezentacijose laukiami tik su virėjų švarkais!!!
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija tel. (8-5) 272 31 71, 8 615 674 05
arba el.paštu info@lrvvk.lt