„Arroz de Tomate“ – portugališkas ryžių patiekalas su pomidorais.
Jums reikės:
Puode kaitinkite alyvų aliejų ir sviestą tol, kol šis išsilydys. Tuomet sudėkite smulkintą česnaką bei svogūną ir kepinkite apie penkias minutes – kol suminkštės.
Susmulkinkite pomidorus ir sudėkite juos į puodą. Uždenkite puodą ir patroškinkite apie penkiolika minučių.
Tada supilkite sultinį, viską užvirkite, suberkite ryžius, įberkite druskos, pipirų, viską išmaišykite, uždenkite (tik nepamirškite karts nuo karto dirstelti) ir troškinkite tol, kol išvirs ryžiai.
Paįvairinimui į patiekalą galite įmaišyti krevečių.
Skanaus!
Jolanta Bagurskienė
Nuotrauka http://ideotario.blogspot.com
Meniu.lt informacija