Ana ir Alvydas Griškevičiai puoselėja senas Vilniaus krašto tradicijas meduolių ir ,,piernikų‘‘ kepime, pagal šimtamete tradicija paveldėtą iš senelių. Norėdami išsaugoti šią gražią kepimo tradiciją Ana ir Alvydas įtraukia į gamybos procesą ir savo vaikus – Emiliją ir Petrą.
Griškevičių šeima siūlo skirtingų formų ir dydžių saldumynų ne tik vaikams, bet ir
suaugusiems. Pagal jūsų pageidavimus ant meduolių užrašomi įvairūs palinkėjimai, vardai ir t.t.
Kuo ypatinga ši produkcija?
,,Vilniaus meduolis“ pagamintas iš natūralaus medaus ir sviesto
,,Piernikas“- Vilniaus krašto tradicinis šviesus kepinys , kartais glazūruotas. Taupios šeimininkės sukūrė šį skanų gaminį be medaus.
Visiems
12 mėn.
Neribota
Paslaugos teikėjo duomenys bus matomi įsigijus dovanų čekį. Prieš atvykstant rekomenduojame rezervuoti staliuką restorane per meniu.lt sistemą.
Visus patiekalus ir gėrimus galima rinktis iš bendro meniu už pasirinktą sumą.
Elektroninis čekis 1 minutė* (*sumokėjus per el. bankininkystę)