Esame nedidelis šeimos restoranėlis, įsikūręs visai neseniai pačiame pasaulio pakraštyje - Lopaičių kaime, Rietavo seniūnijoje. Tai nedidukė mamos ir dukters svajonė, kuri visai netikėtai tapo realybe. Pati vieta ir meilė geram ir tikram maistui mus įkvėpė sukurti vietą, kur siela atsigauna visomis prasmėmis. Tai ne tik maitinimo įstaiga, tai vieta, kuri įkvepia norėti kažko daugiau, nesusitaikyti su mažiau, neva tiek mes ir būtume verti; vieta, kurioje supranti, kad neverta atidėti tikro gyvenimo rytojui, nes ŠIANDIEN mums reikia skaniai valgyti, mylėti, džiaugtis ir gyventi.
MENIU
Gaminame labai įvairų maistą. Virtuvė artima Viduržemio regionui, tačiau neturime stipriai išreikštos kažkokios šalies gaminimo specifikos. Kadangi esame įsikūrę Ekologinio ūkio epicentre, pagrindiniai pateikalai yra iš ekologiškos ėrienos ir jautienos. Vegetarams ir veganams nelabai turime ką pasiūlyti, kadangi patys labai mėgstame mėsą.
Pietų paketą sudaro: sriuba, karštas patiekalas, salotos, desertas bei kava/arbata (pasirinktinai). Dėl pasiūlymų būtina teirautis telefonu.
ALKOHOLIS
Maistą patiekiame su įvairiomis žolelėmis ir vaisiais pagardintu stalo vandeniu. Alkoholiu neprekiaujame.
VAIKAI
Labai mylime vaikus ir patys jų turime, tačiau mūsų noras yra šią vietą sukurti, kaip ramybės oazę suaugusiems. Tėveliai, kurie nori skirti laiko vienas kitam ir paragauti nors vieną tikrai karštą patiekalą savaitėje be trukdžių yra be galo laukiami. Vaikai virš 5 metų amžiaus, kurie žino kaip elgtis restorane ir netrukdo dirbti yra laukiami taip pat. Tačiau apie vaikus reikia perspėti iš anksto. Dėkojame už supratingumą.
REZERVACIJA
IŠANKSTINĖ REZERVACIJA BŪTINA (rekomenduojama tai padaryti bent 2 paras prieš). Kadangi esame namų restoranas ir dar turime kitų įsipareigojimų ūkyje, neturime numatytų darbo valandų ir dauguma patiekalų yra ruošiami net kelias valandas, todėl atvykus be perspėjimo galite nusivilti.
KAINOS
Kainos pas mus labai įvairios, kadangi priklauso nuo pasirinkto meniu. Prasideda nuo 30€/asm.už visą kompleksą. Labai prabangus meniu, kaip pvz.: karališkų krevečių sriuba, užkandis, Fillet Mignon (minkščiausia jaučio dalis) kepsnys, patiekiamas su taure raudonojo vyno, salotos, garnyras ir desertas su kava ar arbata - 50€/asm.