Mažas, jaukus vegetariškas šeimos restoranėlis, įsikūręs pačiame Vilniaus centre. Restoranėlis turi nedidelę atviro tipo virtuvę, suteikiančią besilankantiems tikrą namų pojūtį. Lankytojus dažniausiai pasitinka ir jiems gamina pats šeimininkas, kuris teigia, jog geras maistas padeda žmogui susibalansuoti ir yra puiki terapija ne tik kūnui, bet ir sielai.
Siūlomas valgiaraštis - vegetariškas arba veganiškas, įvairių pasaulio tautų. Nuo vidurio rytų felafelių, patiekiamų su traške duonele ir prieskoninėmis žolelėmis, gaivaus ir aštraus tailandietiško dvelksmo patiekalo – žaliojo kario, iki itališkų rankų darbo tagliatelle makaronų ir lietuviškų miško grybų bei kitokių ptiekalų.
Harmoningas požiūris
Viskas gaminama iš sveikų, sezoninių, kiek įmanoma ekologiškesnių produktų. Nenaudojama jokio rafinuoto cukraus. Bemielė duona kepama iš ekologiškai sertifikuotų Zarasų krašto miltų, sumaltų vandens malūne. Siūloma ekologiška kava ir kakava, lietuviškų gėlių arbata, karštas sentimentalus svarainių gėrimas, kvapnus indiškas čajus. Visi patiekalai patiekiami su daug šviežių salotų ir žalumynų. Sultys gali būti spaudžiamos lėtaeige sulčiaspaude, kurios dėka išlaikomas maksimalus vitaminų kiekis. Sezono metu žalieji kokteiliai daromi iš lauko žolelių. Maisto išsinešimui naudojama 100% suyranti pakuotė. Restoranėlyje naudojami tik aukščiausios kokybės ekologiški plovikliai ir valikliai, pagaminti iš augalų, augusių biodinaminiuose ūkiuose.
Restoranas visai šeimai
Restoranėlis draugiškas vaikams: įrengta maža pakylėlė su vaikų stalu, žaidimų kampas, yra vystymo stalas, maitinimo kėdutė kūdikiams. Virėjas turi galimybę improvizuoti ir pagaminti patiekalą jūsų mažyliui be glitimo, ar kokio kito jums nenorimo ingrediento.
Dienos pietūs
Gaminami dienos pietūs kaskart padaromi vis kitaip. Kartais svečiuojasi kiti virėjai, kurie pristato savo mėgstamus patiekalus.