Vilniaus senamiestyje įsikūręs antros kartos šeimos restoranas pasakoja lietuviškos virtuvės istorijas apie didikų stalus, nukrautus miško gėrybėmis. Žvėriena, uogos, grybai, riešutai nuo senų laikų yra neatsiejama lietuvių virtuvės dalis. Natūralūs ir sveiki miško produktai ruošiami derinant senąsias viduramžių tradicijas su šiuolaikinėmis maisto gamybos technologijomis ir estetika.
Restoranas įsikūręs XV a. pirklio name su gotikiniais rūsiais ir barokinio stiliaus sale. Šiltuoju metų laiku veikia erdvi lauko terasa, įsikūrusi vidiniame Senamiesčio kiemelyje, su įrengta nedidele atskira erdve vaikams.
2022 m. restorane taip pat įsikūrė nedidelė lietuviškų gurmaniškų produktų krautuvėlė Lokys DELI, kurioje rasite maisto ir gėrimų iš Lietuvos ūkininkų ar mažųjų gamintojų.