Dviejų Lietuvos pulo čempionų įkurtas biliardo klubas „Entry", tarp Kauno gyventojų, garsėja ne tik dėl savo pasaulinio lygio biliardo įrangos, bet ir dėl geros virtuvės, pamėgtos net „Žalgirio" klubo krepšininkų, bei įspūdingos gėrimų kolekcijos, kurioje 30 rūšių viskio, 8 rūšys pilstomo alaus, 10 rūšių romo bei 12 rūšių 100 proc. „Agavos" tekilos pavadinimų.
„Entry" - pirmiausia aktyvaus laisvalaikio pramogų vieta. Čia įrengta 14 amerikietiškojo (pulo) bei po vieną rusiškojo ir angliškojo (snukerio) biliardo stalą. Norintys išmokti biliardą žaisti profesionaliau, visada gali naudotis profesionalių, aukščiausius įvertinimus Lietuvoje turinčių, klubo trenerių paslaugomis. Klubo vadovai ypatingą dėmesį skiria jaukios ir draugiškos atmosferos kūrimui, todėl čia niekada nesutiksite sportiniais kostiumais vilkinčių ar ramų žaidimą trukdančių asmenų.
Kadangi pats biliardo klubas vertinamas, kaip prestižinis, aukštą lygį palaiko ir čia įsikūrusi kavinė. Meniu nėra ilgas, todėl maistas visuomet šviežias: sveikos, nekaloringos salotos, gardūs užkandžiai prie gėrimų, šonkauliukai, mėsainiai ir, jau legendiniais tapę, vištienos sparneliai, dėl kurių į „Entry" dar ir dar kartą grįžta ne tik miesto gyventojai, bet ir Kaune besisvečiuojantys užsienio svečiai. Aukšti reikalavimai keliami ir produktų kokybei, pavyzdžiui mėsainiams gaminti naudojama tik brandinta jautiena iš Lietuvos ūkininkų.
Pobūviai:
„Entry" klubas – ideali vieta organizuoti aktyvius ir įdomius įmonės vakarėlius. Čia įrengta atskira 50 vietų salė, su 8 pulo stalais, kuri puikiai tinka organizuoti įmonės vakarėlį - turnyrą, bei tuo pačiu metu vaišintis gardžiais patiekalais bei gėrimais, jei žmonių skaičius didesnis galima apjungti dvi sales, tuomet vienu metu švęsti gali net 100 žmonių. Šalia klubo įrengta stovėjimo aikštelė, taip pat yra miesto parkingas.
Pobūviams virtuvės komanda yra paruošusi specialų meniu, tuo tarpu profesionalūs treneriai gali suorganizuoti pulo turnyrą tarp įmonės darbuotojų ir pravesti jį, papasakoti apie žaidimą, pravesti pamokas pobūvio metu