ČIOP ČIOP – didžiausias kulinarijos studijų tinklas Lietuvoje siūlantis kulinarines pramogas – virtuvės vakarėlius, išskirtines
vakarienes, verslo pramogas, netradicinius švenčių, vestuvių ir maistotiekimo sprendimus.
Pradėjęs nuo įvairių Pasaulio virtuvių kulinarijos kursų su profesionaliais šefais iš viso pasaulio, ČIOP ČIOP per trumpą laiką
išaugo iki didžiausios kulinarijos studijos Lietuvoje su vynine bei lauko terasa. Šiandien ČIOP ČIOP siūlo mėgautis ne tik netradicinėmis pramogomis virtuvės vakarėlių metu, maloniai stebinančiais maisto patiekimo sprendimais, bet taip pat prisideda bei organizuoja įvairius kulinarinius projektus, tokius kaip vaikų "Skonių stovyklėlės", kulinarinės kelionės, video receptų bei reklamos projektus, siūlo restoranų konsultavimo, personalo ruošimo, meniu sudarymo konsultacijas.
ČIOP ČIOP papildomai:
- dekoracijos
- DJ, atlikėjai
- barmenas
- fotografas
- saldus stalas (tortai, Macarons, keksiukai ir kt.)
- įvairios degustacijos (kavos, vyno, alaus, Grapos, kokteilių,
šokolado, aliejaus ir kt.)
VERSLUI:
- Netradicinė erdvė įmonės vakarėliui;
- Susitikimai su verslo partneriais;
- Komandos formavimo renginiai;
- Vidiniai įmonių renginiai;
- Privatūs verslo pusryčiai ir pietūs;
- Išvažiuojamieji vakarėliai;
- Netradicinių švenčių organizavimas jūsų ar mūsų erdvėje.
MAISTO ĮMONĖMS:
- Produkcijos išstatymai neįprastoje erdvėje;
- Produkcijos pristatymai kulinarijos kursų metu;
- Degustacijos su jūsų produkcija;
- Viešinimo renginiai;
- Naujos produkcijos įvedimai;
- Profesionalių šefų specialūs meniu naudojant jūsų produkciją atskleidžiant geriausias produktų savybes;
- Meniu sudarymas;
- Restoranų konsultacijos;
- Renginių organizavimas.
Trijų valandų kulinarinė pamoka, kurios metu profesionalūs šefai jus supažindins su skirtingų virtuvių gamybos ypatumais, būdingais prieskoniais bei istorija. Koordinuojant šefui pasigaminsite trijų patiekalų vakarienę. Prie jos bus priderintas vynas ar alus.
Galite rinktis iš šių kursų:
- PRANCŪZIJOS VIRTUVĖS KURSAI su šefu Marc D'Erceville arba šefe Anna Baranova
- ITALIJOS VIRTUVĖS KURSAI su šefu Riccardo Bondini
- PERU VIRTUVĖS KURSAI su Jonu Jonušu
- MEKSIKOS VIRTUVĖS KURSAI su kviestiniais šefais
- MAROKO VIRTUVĖS KURSAI su "Maghrib" restorano šefe Kristina arba Anna Baranova
- MODERNI LIETUVIŠKA VIRTUVĖS KURSAI su šefu Tomu Rimydžiu
- BRITŲ VIRTUVĖS kursai su šefu Gaspar Fernandes
- AZIJOS VIRTUVĖS kursai su Rufus
- TAILANDO VIRTUVĖS KURSAI su šefe Anna Baranova
- INDIJOS VIRTUVĖS KURSAI su šefais iš restorano Sue Indian Raja
- AMERIKIETIŠKAS BBQ MĖSOS KEPIMO IR ŽUVIES RŪKYMO KURSAI su Jonu Jonušu
- VIETNAMO VIRTUVĖS KURSAI su Jonu Jonušu
- PORTUGALIJOS VIRTUVĖS KURSAI su Gaspar Fernandes
- GRUZIJOS VIRTUVĖS KURSAI su kviestiniais šefais
- VEGETARIŠKI KURSAI su šefu Jure Glumac
- FUSION VIRTUVĖS KURSAI su šefu Jure Glumac
- PUSRYČIŲ KURSAS
- MĖSOS RUOŠIMO TECHNINIAI PAGRINDAI
- "SOUS – VIDE" TECHNINIAI KURSAI