Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Veganiški sviestiniai sausainiai

2019-07-19
Поделитесь своим рецептом

Visi mes esame girdėję ir net neabejoju, kad esame ragavę, sviestinių sausainių. Man asmeniškai tai yra puikiai pažįstamas skonis iš vaikystės. Net dabar prisimenu, kaip su arbata mėgavausi jais. Patikėkite manimi, šie veganiški sviestiniai sausainiai yra nuostabūs. Idealaus saldumo ir idealios tekstūros. Valgyti juos reikia visiškai šaltus, tada jie tampa idealiai trapus. Mėgaukitės kartu su arbata arba kava.

INGREDIENTAI
200g veganiško sviesto
130g cukraus pudros|
310g kvietinių miltų
1 valg. š. kukurūzų miltų sumaišytų su 2 valg. š. vandens
1 valg. š. migdolų pieno (jeigu reikės)

GAMINIMAS
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Paruoškite kepimo skardą ir patieskite kepimo popierių.
2. Minkštą sviestą išplakite su cukraus pudra iki purumo.
3. Įdėkite miltus, kukurūzų miltų ir vandens mišinį ir gerai išmaišykite. Jeigu gautas mišinys gavosi per sausas įpilkite 1 valg. š. migdolų pieno ir vėl išmaišykite.
4. Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį ar į konditerinį švirkštą ir išspauskite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5. Jeigu norite, kad sausainiai būtų dar trapesni,  galite leisti masei pailsėti šaldytuve bent 1 valandą, kol ji sutvirtės. Tada iškočioti tešlą maždaug iki 0.5 cm storio ir pasinaudodami stikline, taure ar konditerine formele išspausti norimos formos sausainius.
6. Kepkite sausainius iki kol sutvirtės ir bus auksinės spalvos, apie 10-15 min. Jeigu orkaitė kepa netolygiai, kepimo viduryje apsukite skardą.
7. Kelias minutes sausainius vėsinkite ant skardos, o tuomet sudėkite ant grotelių ir palikite visiškai atvėsti.

Skanaus!

@Kas Tas Avokadas