Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Veganiška bananų duona

2019-03-25
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI

3 bananų
40 ml augalinio pieno
40 ml augalinio aliejaus
50 ml agavos arba klevų sirupo
100 g pilno grūdo miltų (naudojau 70 g speltos + 30 g avinžirnių)
40 g bulvių arba kukurūzų krakmolo
10 g kepimo miltelių
½ arbatinio šaukštelio valgomosios sodos
1 arbatinio šaukštelio cinamono
1 arbatinio šaukštelio obuolių acto (galima pakeisti citrinos sultimis)
Jūsų mėgstamų džiovintų vaisių ir riešutų.

GAMINIMAS

1. Maisto smulkintuvų arba šakute sutrinti bananus, augalinį pieną, augalini aliejų ir agavos sirupą
2. Atskirame dubenyje sumaišyti miltus, krakmolą, kepimo miltelius, sodą ir cinamoną.
3. Sujungti bananų masę su sausu mišiniu.
4. Išmaišyti ir įpilti obuolių acto arba citrinos sulčių.
5. Dar kartą sumaišyti ir jeigu norisi įdėti džiovintus vaisius arba riešutus.
6. Kepti 40 minučių iki 170°C įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Kas Tas Avokadas