INGREDIENTAI
150 ml bolivinių balandų
350 ml vandens
400 ml kvietinių viso grūdo miltų
1 v. š. kepimo miltelių
1–2 a. š. malto cinamono
1/2 a.š. druskos
350 ml augalinio pieno
2 v. š. agavų sirupo
1 v. š. aliejaus kepti
GAMINIMAS (30 MIN)
Užverdam 350 ml vandens, suberiam bolivines balandas. Išverdam (apie 15–20 min.). Paliekam atvėsti. Į išvirtas bolivines balandas suberiam miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir išmaišom. Atskiram inde išmaišom augalinį pieną ir agavų sirupą. Supilam į sausų produktų masę ir vėl išmaišom. Keptuvėje įkaitinam aliejų, pilam tešlos ir kepam blynus iš abiejų pusių, kol paruduos. Skanaus!
Recepto autorius: http://zaliagentis.lt/