Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Braškinis čija pudingas

2019-08-27
Поделитесь своим рецептом

Paskutiniu metu labai dažnai pusryčius pasidarau iš vakaro, o ryte juos tereikia išimti iš šaldytuvo ir suvalgyti. Darau įvairias variacijas su avižiniais dribsniais, čija sėklomis, avižų sėlenomis, maltais linų sėmenimis, augaliniu pienu, jogurtu, žinoma, uogomis, vaisiais, riešutais ar pan. Priklausomai nuo šaldytuvo turinio ir nuotaikos. Nors čija sėklos yra išties maistingos, bet dar dėjau šiek tiek avižinių dribsnių. Svarbu sėklas gerai išmaišyti, kad jos išbrinktų ir masė būtų tiršta.

INGREDIENTAI
3/4 st. pieno (naudojau avižų pieną)
3-4 valg. š. čija sėklų
2 valg. š. avižinių dribsnių
3 braškių
1 valg. š. klevų sirupo ar medaus
uogų papuošimui

 

GAMINIMAS
1. Pieną, braškes ir saldiklį sutrinti maisto procesoriuje iki vientisos masės.
2. Į stiklinę ar stiklainiuką suberti čija sėklas, avižinius dribsnius, užpilti pienu, gerai išmaišyti. Uždengti ir padėti į šaldytuvą per naktį.
3. Ryte papuošti uogomis.

 

@Skanauk su Aušra