This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„L’appetit“ – jaukus restoranas Vilniaus širdyje (Vilnius)

2007-04-27
Publish your own article

Šiandien duris atvėrė naujas restoranas „L‘appetit“ ir kviečia lankytojus puikiai praleisti laiką jaukioje aplinkoje ir pasimėgauti unikaliais „autorinės“ virtuvės patiekalais.

Tokį restorano pavadinimą savininkė pasirinko neatsitiktinai. „L‘appetit“ pirmiausia asocijuojasi su žodžiu „mažas“ (pranc. k. Petit – mažas), o appetit – apetitu. Todėl tai jaukus, nedidelis restoranas su kamerine aplinka.

„L‘appetit“ orientuojasi į klientą, kuris vertina kokybišką maistą, todėl užsukę čia pavalgyti nenusivilsite nei maisto kokybe, nei, aišku, aptarnavimu. Restorano virtuvė seka pasaulinės gastronomijos tendencijas, o visi patiekalai gaminami tik iš natūralių, ekologiškai švarių, šviežių bei aukščiausios rūšies maisto produktų.

Kiekvieną savaitę restorane bus vykdomos akcijos, o fantazijos nestokojantis virtuvės šefas lankytojams kas savaitę pasiūlys paragauti vis kitą patiekalą. Mažame restorane nė vienas lankytojas neliks nepastebėtas – kiekvienas svečias čia pasijus svarbus ir visada laukiamas.

Kuriant jaukią, malonią aplinką, kur kiekvienam būtų gera užeiti, klasikinės interjero detalės buvo suderintos su moderniu stiliumi, o restorano virtuvėje įrengta naujausia įranga pagal geriausią virtuvės technologijos projektą.

„L‘appetit“ siūlo itin didelį kokybiškų vynų pasirinkimą. Patikusio vyno galėsite užsisakyti ir išsinešti.

Restorano šeimininkės verslo filosofija – restoranas, jo virtuvė, atmosfera – viskas turi būtų paruošta taip, kad norėtųsi ne tik pačiai ateiti, bet ir pasikviesti draugus.

Daugiau apie restoraną>>

Živilė Kleivaitė
Meniu.lt informacija