INGREDIENTAI
30 g. (kelių saujų) žirnelių;
1/2 vnt. nedidelio svogūno;
2 vnt. skiltelių česnako;
1/2 skardinės neriebaus kokosų pieno;
300ml daržovių ar vištienos sultinio (jei turit natūralaus tai valio, jei ne – puikiai tiks ir kubelis);
1 a.š. kokosų ar kito mėgstamo aliejaus;
1/3 a.š. žiupsnelio druskos;
1/3 a..š žiupsnelio pipirų;
3 g. fetos sūrio;
1 v.š. čili dribsnių;
1 a.š. kanapių sėklų (nebūtina).
GAMINIMAS (30 MIN )
- Puode įkaitinam aliejų, beriame smulkiai supjaustytą svogūną, česnakus ir gražiai apskrudiname.
- Dedame žirnelius, užpilame sultiniu, uždengiame dangčiu, viską užverdame ir leidžiame dar pavirti 2-3 minutes.
- Viską sutriname su maisto trintuvu, beriame pipirus, jeigu dar trūksta – druskos, pilame kokosų pieną ir leidžiame dar kartą užvirti.
- Pilame į dubenėlius, barstome feta, čili dribsniais ir kanapių sėklomis.
Recepto autorius: www.butfirst-food.com