INGREDIENTAI
2 vnt. pilno grūdo tortilijų;
30 g. vištienos krūtinėlės arba file gabaliukų;
6 g. (saujos) vyšninių pomidoriukų;
20 g. (saujos) mėgiamų salotų (aš naudojau rukolą);
3 g. (nedidelės saujos) džiovintų spanguolių;
3 g .(nedidelės saujos) anakardžių riešutų;
2 v. š. humuso (receptą rasi čia http://www.butfirst-food.com/receptai/naminis-humusas/ )
3 v.š. lieso jogurto;
1/.2 a.š. žiupsnelio druskos;
1/.2 a.š žiupsnelio pipirų.
GAMINIMAS (20 MIN)
- Vištieną įtriname druska, pipirais, jogurtu ir šauname į 170-180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepam apie 15 min.
- Kol kepa vištiena, susipjaustom pomidorus, nuplauname salotas, šiek tiek susmulkinam spanguoles, keptuvėje paskrudinam anakardžius.
- Iškepusią vištieną šakučių pagalba suplėšom ir kelias minutes palaukiame kol atvės.
- Dubenyje sumaišome vištieną, spanguoles, anakardžius ir jogurtą.
- Imame tortiliją, tepame humusą, dedame masę, pomidorus, salotas ir viską suvyniojame.
Drąsiai galite pasidaryti šios masės daugiu ir laikyti šaldytuve kelias dienas. Užsinorėjus valgyti, beliks tik suvynioti į tortiliją.
Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com