This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Užkandis su tunu

2018-04-18
Share your recipe

INGREDIENTAI (5 porcijoms)
160 g. indelio konservuoto tuno savo sultyse;
4 v.š. konservuotų kukurūzų;
8 vnt (kelios) juodosios alyvuogės;
1 vnt. (pusė) ilgavaisio agurko;
1 vnt. kietai virto kiaušinio ( nebūtina );
20 g. svogūnų laiškų pluoštelio arba raudono svogūno;
2 a.š. Dijon garstyčių grūdeliais;
100 g. graikiško jogurto arba majonezo;
1 vnt. citrinos (išspausti sulčių pagal poreikį);
1/3 a.š. maltų pipirų.

GAMINIMAS (30 MIN)
Smulkiai supjaustykite agurką,skystį nuvarvinkite.Susmulkinkite alyvuoges ir svogūnų laiškus.Į dubenį dėkite nuvarvintą tuną,agurkus,svogūnų laiškus,nuvarvintus kukurūzus,alyvuoges,sutarkuokite kiaušinį.Toliau dėkite jogurtą arba majonezą,įspauskite citrinos sulčių,dėkite garstyčias ,pipirus ir viską išmaišykite.Barstome smulkintais krapais.Ragaukite ir skaninkite pagal poreikius.Užtepėlę tiekite atskirai su skrudinta duona. Skanaus !!!

Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt/