INGREDIENTAI
Pyragui:
1 puodelio migdolų pieno
1 valg. š. obuolių acto
¾ puodelio rudojo arba kokoso cukraus
⅓ puodelio skysto kokoso aliejaus
1 puodelio pilno grūdo kvietinių miltų
⅓ puodelio kakavos
½ arbt. š. valgomosios sodos
¼ arbt. š. druskos
250 g šaldytų uogų
Glajui:
2 valg. š. kakavos
30 g kokoso aliejaus
GAMINIMAS
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Skirtinguose induose sumaišykite skystus ir sausus ingredientus.
2. Sujunkite juos. Tešla turėtų būti puri ir lengva, kaip suflė.
3. Perdėkite tešlą į paruoštą formą ir kepkite 30 minučių.
4. Ištraukite brownie iš orkaitės ir leiskite atvėsti 10 – 15 minučių.
5. Kol vėsta pagaminkite glajų. Puode įkaitinkite vandenį, ant viršaus dėkite indą su kokoso aliejumi ir kakava. Nuolatos maišykite ir gautą glajų iškart pilkite ant atvėsusių brownių.