This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Špinatų makaronai su tirštu sūrio ,mėsos ir daržovių padažu

2018-07-16
Share your recipe

INGREDIENTAI (6 porcijos)
250 g makaronų su špinatais ir kiaušiniais Tagliolini '' Dalla Costa''
2 pak x 340 g  ''Lapino puotos'' ančiukų kulšelių mėsos ( troškinti,kepti)
50 g parmezano
1 vnt. cukinija
6 vnt. dideli pievagrybiai
2 vnt. svogūnai
3 vnt. skiltelės česnako
3 vnt.morkos
3 g. šiežių krapų
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1/3 a.š. druskos
1 a.š. pipirų mišinio
2 v.š. spelta miltų
3 v.š.  natūralaus skonio tepamo sūrelio

GAMINIMAS (45 MIN)
Morkas ir svogūnus nuvalome ir susmulkiname.Pievagrybius supjaustome.Iš cukinijos padariau makaronus.Tam naudojau spec. peiliuką.Likusį viduriuką supjausčiau.Į didelę ir gilią keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir dedame mėsą ,svogūnus,morkas,pievagrybius. Uždengiame dangčiu ir troškiname iki atsiras sulčių.Apibarstome miltais ir gerai išmaišome.Susidarę sultys turi sutirštėti. Troškinimo pabaigoje dedame cukinijos makaronus,kapotus krapus,įspaudžiame česnaką,barstome pipirais ir dedame druskos.Patroškiname iki cukinija šiek tiek suminkštės ir dedame tepamą sūrelį.Išmaišome ir uždengiame. Išverdame makaronus ir tiekiame su paruoštu padažu.Ant viršaus beriame tarkuoto parmezano.Galite išvirtus makaronus sumaišyti su padažu keptuvėje. Skanaus !!!

Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt/