This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Salotos su žuvimi

2018-08-23
Share your recipe

INGREDIENTAI  
50 g starkio filė
20 g artišokų
50 g pomidorų
15 g ridikėlių
5 g čili pipirų
pusės citrinos žievelės ir sulčių
5 g česnakinių laiškų
10 g petražolių šlakelio aliejaus (tinka alyvuogių, rapsų)
druskos, pipirų (pagal skonį)

GAMINIMAS (30 MIN)
Supjaustykite starkio filė kubeliais. Nulupkite pomidorą ir supjaustykite kubeliais. Vyšninį pomidoriuką padalinkite į keturias dalis, nelupkite. Susmulkinkite čili pipirą, petražoles, česnakinius laiškus. Viską suberkite į vieną dubenėlį, įspauskite šviežios citrinos sulčių ir įtarkuokite žievelę. Įberkite druskos, pipirų, įpilkite šlakelį aliejaus. Viską išmaišykite. Paserviruokit lėkštėje, papuoškite ridikėliais, petražolėmis ir česnakiniais laiškais. Skanaus!