This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Naminė sėklų duona

2018-05-02
Share your recipe

INGREDIENTAI (1 PORCIJA)
3 vnt. kiaušinių;
3 v.š. chia sėklų;
100g saulėgražų sėklų;
100g moliūgų sėklų;
70g linų sėmenų sėklų;
50g sezamų sėklų;
100g graikinių riešutų (puikai tiks ir lazdynų ar migdolų riešutai);
30 ml alyvuogių aliejaus.

GAMINIMAS (40 MIN + KILDINIMAS)
Orkaitę įkaitinam iki 180laipsnių. Dideliame dubenyje išmaišom visus išvardintus ingridientus. Pilam į formą (aš naudoju silikoninę). Šaunam į orkaitę ir kepam apie valandą arba kol patikrinus su mediniu pagaliuku, jis liks sausas. Ir viskas. Pastangų nulis, o turit gražų kepaliuką naminės sėklų duonos visai savaitei. (Iš tikrųjų tai ne savaitei, nes aš suvalgiau per kokias 3 dienas). Skanaus!

Recepto autoriuswww.butfirst-food.com