This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Nacionalinės šefų rinktinės šefas Jevgenijus Volkov dalinasi marinato receptu

2018-08-09
Share your recipe

Šiltuoju sezonu visi mėgstame naudotis vasaros gėrybėmis ir gamintis salotas, daržovių užkandžius. Nacionalinės šefų rinktinės šefas Jevgenijus Volkov dalinasi marinato receptu, kuris suteiks daržovėms visai kitokį skonį. Nustebinkite artimuosius!

INGREDIENTAI
Obuolių, balzamiko actas 15g
Kalendrų sėklos 6g
Tellicherry pipirai 0.005g
Akmens druska 1g.
Aliejus 50g.
Džiovinti čiobreliai 2g

GAMINIMAS 5 MIN
Kalendros sėklos sutraiškyti peiliu ir sudėti į dubenėlį su visais išvardintais ingredientais, sumaišyti.