This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Mėsainis su jautiena

2018-05-03
Share your recipe

INGREDIENTAI (2 porcijoms)
Burgerui:
2 vnt jautienos maltinukų mėsainiams;
2 vnt mėsainių bandelių ( pirktos ''IKI '' pc);
120 g. iš jų 6 vnt. salotų lapų;
2 vnt. marinuoti agurkai;
2 vnt. skiltelės česnako;
1 a.š. alyvuogių aliejaus.
2 vnt. bulvės - fri bulvytės pasiruošti 
3 v.š. pamidorų padažo.


Padažui :
4-5 v.š.graikiško jogurto arba majonezo pagal jūsų poreikius;
1 vnt. skiltelė česnako;
2 v.š. barbekiu padažo.

GAMINIMAS (25 MIN)
1.Bandeles pjauname pusiau ir apskrudiname vidinę pusę .Skrudiname keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir česnako skiltelėmis.
2.Maltinius iškepame pagal nurodymus ant pakuotės.Kepame labai trumpai ,neperkepkite.
3.Sumaišome padažo ingredientus.
4.Nuplauname ir nusausiname salotų lapus,supjaustome marinuotus agurkus.Agurkų skystį gerai nuvarviname.Paruošiame fri bulvytes.Bulvytes naudojau šaldytas,keptas ,tai liko tik įdėti į orkaitę ir pašildyti.
5.Ant bandelių puselių tepame padažo,dedame salotos lapus,maltinį ,agurkus,salotos lapus ir bandelės viršutinę dalį.Persmeigiame sumuštinių smeigtuku.Tiekiame su fri bulvytėmis ir mėgstamais padažais.
Skanaus !!!

Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt