Džemas ne tik blynams, bet ir mėsai: šefo receptas Ar esate naudoję džemą mėsai? Išbandykite šį šefo receptą
Nacionalinės šefų rinktinės narys, šefas Nikita Vornik pristato kiek neįprastą džemą, kuriuo galite paskaninti mėsos ir žuvies patiekalus. Išbandykite naujus skonius ir praturtinkite savo skonių paletę.
INGREDIENTAI
250 g imbiero (valyto)
125 g cukraus
125 ml vandens
1 žalio čili
4-5 anyžių
GAMINIMAS (50 MIN)
Supjaustykite imbierą vienodomis riekelėmis. Imbierą, anyžius, vandenį, cukrų supilkite į puodą, pamaišykite, leiskite užvirti (kol ištirps cukrus). Kol viskas verda, supjaustykite žalią čili. Sudėkite jį į puodą ir viską sumaišykite. Truputį pavirkite ant vidutinės ugnies ir skanaukite. Skanaus!