INGREDIENTAI
1/3 st. avižinių dribsnių
1/2 st. ryžių miltų
1/2 st. migdolų pieno (naudojau ALPRO)
2 v. š. klevų sirupo
1 v.. š. linų sėmenų, sumaišytu su 3 v. š. vandens
1 a. š. vanilės ekstrakto
1/2 a. š. kepimo miltelių
1/3 a.š.jūros druskos
1 a. š. veganiško proteino (nebūtina)
2 v.š. kokosų aliejaus kepimui
GAMINIMAS (20 MIN)
Į maisto procesorių suberti avižinius dribsnius ir juos susmulkinti iki miltų. Inde sumaišyti visus sausus ingredientus, o kitame - drėgnus. Sausus suberti į drėgnų ingredientų mišinį. Palaikyti apie 5 min. Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų. Į keptuvę pilkite apie 1,5 valg. š. tešlos, formuodami blynelius. Vid. temp. kepkite apie porą minučių, tada apverskite ir apkepkite kitą pusę.
Recepto autorius: http://vegimuki.com