This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Avinžirniais įdaryti pievagrybiai

2018-09-07
Share your recipe

INGREDIENTAI 
10 vnt. didelių pievagrybių
1 skard. konservuotų pievagrybių
1 vnt. raudonoji paprika
1  vnt. česnako skiltelė, susmulkinta
1 valg. š. neutralaus skonio aliejaus
1 valg. š. citrinos sulčių
1 arbat. š. šviežių petražolių, smulkiai supjaustytų
1/2 arbat. š. raudonosios paprikos miltelių
1/3 druskos, juodųjų pipirų

GAMINIMAS (35 MIN)
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temp. Pievagrybius nuplauti, išskaptuoti viduriuką. Labai smulkiai supjaustyti papriką. Avinžirnius išimti iš skardinės, nuplauti po šaltu tekančiu vandeniu. Dubenyje sutrinti su šakute, suberti papriką, visus prieskonius, išspausti citrinos sultis. Pridėti įdaro į pievagrybius. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 180 laipsnių temp. apie 30 min. Valgyti galima tiek karštus, tiek kambario temperatūroje.

Recepto autorius: http://vegimuki.com/