Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Vienintelis Lietuvoje specializuotas žuvies restoranas (Palanga)

2007-01-18
Paskelbk savo straipsnį

Žuvies restorano šeimininkė Rūta Sakalauskienė tvirtino, kad tokio restorano Lietuvoje jau seniai trūko. Ji pati kartu su žinomu virtuvės šefu sudarė restorano meniu.

Restorane „Žuvinė“ didžiąją dalį meniu sudaro žuvies patiekalai. Ne žuvies mėgėjams yra „Jautienos steikas brendžio padaže“ arba „Kalakuto filė su Veronique padažu“. Taip pat čia galite pasimėgauti ką tik sugauta sezonine šviežia žuvimi.

Smaližiams galime pasiūlyti savo firminį „Varškės pyragą su trintomis braškėmis“ taip pat legendinį naminį „Šokoladinį tortą“ ir naminį „Napoleono“ tortą bei daug įvairių kitų puikių desertų.

Svarbiausias restorano tikslas – lankytojams patiekti tik iš šviežutėlės žuvies pagamintų patiekalų. Čia įvairi žuvis kepama ant grotelių arba verdama garuose. Taip pat galima paragauti gurmaniškų žuvies patiekalų, o mėgstantiems karštai rūkytą žuvį – ją gausite tiesiai ant stalo iš restorano rūkyklos!

Restoranas „Žuvinė“ nuo kitų restoranų skiriasi ne tik savo valgiaraščiu, bet ir savitu eksterjeru bei interjeru. Juk daug skaniau valgyti maistą, kai aplinkui tvyro maloni aplinka ir skamba melodijos nuo Mozarto iki tango ir sambų.

Restoranas „Žuvinė“ lankytojams savo duris atvėrė 2004 metų birželio mėn. 18 dieną. Žuvies mėgėjai ar netgi gurmanai čia laukiami kiekvieną dieną. O kiekvieną savaitgalį ateikite čia ne tik pasimėgauti gurmaniškais patiekalais, bet ir pasiklausyti gyvai skambančių lyriškų melodijų.

Restorano „Žuvinė“  informacija
Meniu.lt archyvo nuotr.