Pasitinkant nenuspėjamą ir viltingą vasaros sezoną, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia visus virėjus ir restoranų atstovus į prezentaciją, kuri vyks 2009 m. balandžio 19 d. 11 val. viešbutyje „GABIJA” (S. Dariaus ir S. Girėno g. 2, Palanga).
Renginio tema: „Vasaros valgiaraščio idėjos – iš kulinarijos klasikos lobynų...”
Ar prisimename, koks autentiškas klasikinių salotų – Cezario, Nicos ar graikinių – skonis?
Kaip jas pateikti patraukliai ir šiuolaikiškai?
Kaip naujai galėtų suskambėti europietiški karštieji užkandžiai?
Ką pamiršome apie klasikines sriubas; išvyskime netikėtas jų pateikimo idėjas.
Ar pakanka meistriškumo ir laiko gerai pagaminti klasikinius sudėtingus padažus? O gal lengviau pasinaudoti puikiais mūsų partnerių pasiūlymais?
Nauji ant kepsninių ruošiamų patiekalų ir padažų duetai;
Ko dar nežinojome apie vasaros desertus? O ledų gardumas!
Ir, žinoma, išradingi užkandžiai prie vasaros gėrimo – alaus...
Renginio metu patyrę virtuvės meistrai ne tik gamins klasikinius patiekalus bei padažus, bet ir pateiks šiuolaikines jų versijas.
Prezentacijoje dalyvaus šios kompanijos: „Reaton“, „Santa Maria“, „Nestle“, „Farm Frities“, „Bonduelle“, „Dasita“, „Kemitek“, „Neo textile“, „Unilever“, „Sangaida“.
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui - 50 Lt.
LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija tel. (8 5) 2723171, 8 611 26658 arba el. paštu info@lrvvk.lt
LRVVKA informacija