Kiek būtumėte pasiryžę mokėti už gurmanišką 6 patiekalų vakarienę geriausiame sostinės restorane? Kokios sumos pinigų verti įspūdžiai, patirti ragaujant neribotos vaizduotės virtuvės šefo šedevrus? Tokius klausimus šį rudenį užduoda modernios virtuvės restoranas „Domm Lounge“, rugsėjo pradžioje lankytojus pasitiksiantis pakitusia restorano koncepcija ir atnaujintu valgiaraščiu.
Įsikūręs aukštose miesto Rotušės menėse, šiuolaikinės virtuvės restoranas „Domm Lounge“ skonio, pojūčių ir moderniausių virtuvės krypčių sinteze vilniečius ir sostinės svečius stebina nuo 2008 m. O naujojo valgiaraščio pristatymo svečių laukia ne tik intriguojanti kulinarinė kelionė, bet ir provokuojantis vakaras - svečiai galės patys nuspręsti kiek verta avangardinė vakarienė. „Domm Lounge“ restoranas - novatorius ne tik virtuvėje, bet ir už jos ribų. Tą siekiame parodyti ir šiuo renginiu. Pasaulyje vis labiau plintanti koncepcija „ už maistą mokėk kiek manai esą verta” – dar neregėtas dalykas Lietuvos restoranuose. Mums tai –savotiškas žaidimas ir galimybė iš arčiau parodyti modernią virtuvę visiems" , - teigia „DOMM Lounge“ restorano šeimininkas Arūnas Oželis.
Virtuvės orkestrui diriguojantis Chef de Cuisine Javier Lopez Ruiz, vakaro svečiams paruoš 6 patiekalų vakarienę, kuri atspindės iš pagrindų atnaujintą restorano valgiaraštį. Javier Lopez Ruiz, kulinarinį „ bagažą” susikrovęs „Michelin“ žvaigždėmis apdovanotuose restoranuose Ispanijoje, Prancūzijoje ir Belgijoje, žada tikrą skonių ir pojūčių simfoniją.
Pagarba aukštos kokybės sezoniniams produktams ir Baltijos šalių virtuvei, kulinarijos menas ir nepamirštami skonio pojūčiai laukia „DOMM Lounge“ restorane rugsėjo 2 3 -ą dieną (ketvirtadienį).
Durys atveriamos 19.00 val. Renginio pradžia 20 val.
Registracija el. paštu: tomas @mediaklinika.lt / Tel.: +370-655-25333
Vietų skaičius ribotas.
Daugiau informacijos :
Tomas Grižas
tomas@mediaklinika.lt
+37065525333
www.mediaklinika.lt
2010 09 20