Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Skani priežastis aplankyti saulėtą Palangą

2017-07-14
Paskelbk savo straipsnį

Viešbučio ir SPA „Palanga Hotel“ restoranas įsikūręs visai prie pat jūros, todėl didžiuojasi tuo, kad šefai palaiko glaudžius santykius su žvejais ir apylinkių ūkininkais, kurie patiekia į restoraną šviežiausius produktus. Restorano virtuvės meistrai svečiams siūlo iš šviežių jūros gėrybių pagamintą karpačio ar žuvienę, brandintos jautienos steikus, pačių šefų gamintus šviežius makaronus ir saldžius desertus bei ypatingą antienos sriubą, dėl kurios svečiai specialiai atvažiuoja į restoraną net iš kitų miestų.

Kuomet restorane svarbiausia yra svečias, tuomet čia sukuriama atmosfera, kad jis pasijustų laukiamas, atnešantis džiaugsmą ar tiesiog, kaip namie ir nenorėtų išeiti, o išėjęs visada norėtų sugrįžti ir grįžtų.  Laikydamai šio, svarbiausio, savo veiklos principo, „Palanga Hotel“ restorano komanda svečiams siūlo tik iš patikimų „rankų“ patiektą bei pagamintą, visada šviežią maistą.

Mėgstantiems siurprizus ir pasitikintiems virtuvės šefo kompetencija, siūloma išbandyti unikalų Lietuvoje degustacinį meniu, kuris sukuriamas pagal svečio poreikius ir pageidavimus (restorane svečias kasdien gali paragauti vis kitokią, pagal jo poreikius sukurtą 3, 4 arba 6 patiekalų degustacija, kurioje patiekiami tokie patiekalai, kurių nerasite meniu!).

Per plačius vitrininius restorano langus atsiveria temperamentingos pajūrio gamtos grožis ir girdimas jūros kvėpavimas. Tokios aplinkos „glėbyje“ skanauti šefų gamintą maistą yra dar didesnis malonumas. O virtuvės meistrai, gamindami patiekalus, nepamiršta, kokioje ypatingoje vietoje jie dirba ir kokioje malonioje aplinkoje yra svečiai, todėl mėgsta patiekalus puošti iš šalia esančių miškų pririnktomis žolelėmis, skaninti pušų pumpurų sirupu ar eglių spyglių pelenais. Sutikite – tikrai nekasdieniška patirtis!

Įdomiausia yra tai, kad svečiai čia užsuka ne tik dėl mėgstamo maisto, naujų šefų sukurtų patiekalų, vis labiau populiarėjančių degustacijų, kurios kiekvieną kartą keičiasi ir stebina, gausaus vaikų meniu...bet dėl aplinkos bei atmosferos restorane (elegantiškas interjeras suderintas su medžio teikiama šiluma, jaukumu, gyvybe skleidžiančiomis gėlėmis) bei dėl profesionalaus aptarnavimo, kuris yra persnalo rūpestis ir džiaugsmas, mat kiekvienas svečias pasitinkamas, kaip šeimos narys ir apgaubiamas šiluma bei dėmesiu.